Om oss

OSLO BANDLAUG


OBL startet som en ide mellom oss musikerne om å arbeide tettere sammen for å skaffe arbeid og prosjekter. Vi var alle ganske nyinnflytta til Oslo og spilte mye sammen i flere forskjellige band og i ulike konstellasjoner med andre musikerkollegaer. Etter samtaler med mange av våre artister og medmusikanter skjønte vi fort at å gå sammen i ett felleskap her kunne være nyttig og produktivt. Vi trives jo også ekstremt godt sammen.


Gjengen bak Oslo Bandlaug møttes først på Liverpool Institute for Performing Arts (LIPA e.l. Paul McCartney-skolen om du vil), her fant vi  sammen kjapt og begynte å spille med Inge Bremnes. I løpet av kort tid arbeidet vi frem bandarrangement på låtene til Inge og vi begynte å jobbe strategisk, sammen med vår gode venn og manager for Inge, Edvard Michaillof Pettersen for å etablere og bygge Inge Bremnes som artist. Ikke lenge etter ga vi ut vår første singel og ting begynte å skje. 


Årene har gått siden studietiden og vi har lagt bak oss over 10år sammen på utallige landeveier og motorveier, store mengder kaffe i studio, øvingsrom og møterom rundt om. Dette har ressultert i sterkere bånd og en merkevare på hardt arbeid, dedikasjon og et sterkt ønske om å skape fantastiske opplevelser. Hver for oss har vi mange ulike erfaringer, utdanninger og kompetanse innenfor musikk- og kulturfeltet som vi sammen med våre musikalske uttryk tilbyr en totalpakke for artister, produsenter, booking, plateselskaper og management rundt om i Norge og Verden. 


Oslo Bandlaug har også variert pool av dyktige med-musikanter vi ofte har med i tillegg eller som vikarer, samt flere samarbeidspartnere som du kan lese mer om lenger nede.

HVEM ER VI?

ANDREAS LUND MOLDE
Bassist, låtskriver, produsent og musikalsk leder


Bassist og bandleder med et stort fokus på kvalitet og godt sammarbeid, og gjengens trivselsansvarlige


ANDREAS LUND MOLDE
Bassist, låtskriver, produsent og musikalsk lederBassist og bandleder med et stort fokus på kvalitet og godt sammarbeid, og gjengens trivselsansvarlige


Andreas er opprinnelig fra Bærum, men vokste opp på ymse lokasjoner mellom fødestedet og Drammen. Han begynte som gitarist og vokalist i pop/rock-band på ungdomsskolen, og spilte nasjonalt og internasjonalt med de frem til nesen ble vendt mot England og LIPA i Liverpool. Innen da, hadde han funnet interessen for bass, og ble aldri kvitt den. i 2014, flyttet han tilbake til Norge, og har hatt fast bopel i Oslo, for å jobbe som bassist på fulltid. Etterhvert dukket også musikalsk ledelse, produksjon og låtskriving opp på CV, og i dag deler han studio med Andreas Voie Juliebø sentralt i Oslo.

EIRIK HANSEN
Gitarist, produsent, studiotekniker, låtskriver og komponist


Gitarist og produsent, positiv og løsningsorientert.

EIRIK HANSEN
Gitarist, produsent, studiotekniker, låtskriver og komponist


Gitarist og produsent, positiv og løsningsorientert.Har nå flyttet til hjembyen Tønsberg hvor han driver lydstudio sammen med gode kollegaer. Synes så godt som all musikk er king-kong, men har en forkjærlighet for rock og hip-hop. 

ANDREAS VOIE JULIEBØ
Trommeslager, studiotekniker og turnéleder/produksjonsleder


Glad og engasjert kontrollfrik som liker seg best når det koker skikkelig. Har utallige trommer og utstyr, samt nylig investert i mye studioutstyr til trommestudioet sitt.

ANDREAS VOIE JULIEBØ
Trommeslager, studiotekniker og turnéleder/produksjonsleder


Glad og engasjert kontrollfrik som liker seg best når det koker skikkelig. Har utallige trommer og utstyr, samt nylig investert i mye studioutstyr til trommestudioet sitt.


Vokste opp i Norges vakreste by, Ålesund og fattet tidlig interessen for trommer da det lokale skolekropset marsjerte innom nabolaget. Har siden trommet i vei både i korps, storband, orkester og band. Veldig alt etende hva angår sjanger, men har et stort hjerte for blues, rock, soul og country. 


Har i tillegg til trommene arbeidet bredt i kulturbransjen som produsent og prosjektleder på steder som Kulturhuset i Oslo, Youngs, City Scene, Krøsset og Vulkan Arena. Han driver også egent studio (sammen med Andreas Molde) hvor han spiller inn trommer og perkusjon for klienter fjernt og nært. Andreas er også vår dedikerte turnéleder og den som har orden på hvor vi skal og hvordan. Han har vært turnéleder for BigBang, Kristian Kristensen og Inge Bremnes


Ellers glad i å reise, drikke og spise god mat.

ØYSTEIN MYRVOLL
Keyboardist, musikalsk leder, produsent og arrangør


Musiker og mackølentusiast.

ØYSTEIN MYRVOLL
Keyboardist, musikalsk leder, produsent og arrangør


Musiker og mackølentusiast.
Øystein startet sin musikalske karriere bak trøorgelet til sin bestemor, med salmeboka på notestativet. I dag jobber han i kulturbransjen med bred erfaring som utøvende musiker, som pedagog og med administrasjon og ledelse. 

Vil du samarbeide med oss?

 Samarbeidspartnere

Et utvalg av våre kjære samarbeidspartnere og kollegaer. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker et helhetlig samarbeid med oss og flere aktører her. Vi skreddersyr mer enn gjerne din produksjon både live og i studio. 

NORSK LYDSTUDIO

Lydstudio og produsenter

Norsk Lydstudio er et svært innholdsrikt og profesjonelt lydstudio. Studioet har fire studioenheter, åtte forskjellige innspillingsrom, store oppholdsrom, leilighet og musikkakademi. Alt fordelt på ca 600 kvadratmeter.


Oslo Bandlaug har siden 2020 gjennomført prosjekter NL sessions i sammarbeid med Norsk Lydstudio, i tillegg til en rekke enkelt-sessions hver for oss eller som OBL. 


Les mer på nettsiden deres.


KORTADO

Oslos største popkor

Kortado er koret for deg som elsker musikk, fest og folk. De er hundre sangere som sammen skaper unike opplevelser – både på egne konserter og i samarbeid med artister, eventbyråer, arrangører og næringsliv


Oslo Bandlaug har siden 2019 vært med som husband under de årlige julekonsertene i Grønlandkirke i siste halvdel av desember. 


Les mer på nettsiden deres.


OSLO STRINGS

Fantastiske strykere

Oslo Strings er et strykeensemble bestående av klassisk skolerte musikere med bred erfaring innen rytmisk musikk, hvor improvisasjon og arrangering ofte inngår i arbeidet. De opptrer som oftest som en tradisjonell strykekvartett, men har en pool av fantastiske strykere å ta av når behovet melder seg.


Oslo Bandlaug har hatt gleden av å samarbeide med gjengen i Oslo Strings ved flere anledninger, sist under Kortados julekonserter i Grønnland kirke.


Les mer på nettsiden deres.


MORTEN SCHOUW

Engasjert og dedikert lydtekniker

Morten Schouw har vært fast lydtekniker på en rekke av våre prosjekter. Vi har i lengre tid delt lokaler vegg i vegg og samarbeidet tett i forkant av produksjoner for å få et så godt resultat som mulig. Morten har det meste av utstyr og løser de fleste utfordringer på strak arm. Vi kan varmt anbefale han til dine produksjoner.


Kontakt Morten her.


OSCAR UDBYE

Lys- & Videodesigner

Oscar er en fantastisk kollega som vi har vært heldige å få arbeide sammen med, både igjennom Inge Bremnes og Kristian Kristensen sine produksjoner. Oscar arbeider med en rekke ulike typer prosjekter og er ofte å se både på Nationalteateret, Operaen, Det Norske Teateret osv. 


Sjekk gjerne ut arbeidet hans her.

ANDERS SIEGRIST OLIVER

Løsningsorientert lydtekniker & TM

Vi ble kjent med Anders i forbindelse med den forrige turnéen med Kristian Kristensen, og har etablert et nært og godt samarbeid gjennom den produksjonen. Anders er løsningsorientert og veldig lett å samarbeide med, og har i tillegg vært turnéleder (TM) på denne turnéen, som har gjort livet på veien lekende lett og oversiktlig.


Kontakt gjerne Anders her.